Vrijheid van Meningsuiting

We verdedigen de vrijheid van meningsuiting omdat censuur onze ergste vijand is.

FunToc.com is opgericht in Nederland omdat mensen het moe zijn dat sociale media, Kranten, TV ookwel MSM genoemd het volk hersenspoelen met nepnieuws, manipulatie, frameing, verdraaiing en verzwijging van feiten en leugens verkopen.

Maar dat neemt niet weg dat u hier alles kunt zeggen! Ook mag u andere FunToc.com-gebruikers niet misbruiken, lastigvallen, bedreigen of intimideren. Als we constateren dat u zich misdragen heeft, kunnen we uw account op elk moment zonder waarschuwing verwijderen.

Wees dus voorzichtig en respecteer altijd andere gebruikers, zelfs als u het niet met hen eens bent, wij geven iedereen een podium om debat aan te gaan en vraagtekens te plaatsen maar wees kritisch zonder boos te worden.

Dit is het moment om de geestgevangenissen van Silicon Valley te verlaten. Dit is het moment om te beginnen met het bouwen van een nieuw platform buiten de controle van radicale elites.

Dit is ook de belangrijkste reden waarom we dit platform hebben opgericht.

Big tech tyranny & censorship

De Tech Tyrants hebben hun belofte van een openbaar platform geschonden. In plaats daarvan censureren ze ons om hun eigen agenda-gedreven verhaal door te drukken.

Tech-tirannen die beweren een openbaar platform te zijn, mogen geen Servicevoorwaarden schrijven die vrije meningsuiting censureren, of mensen verbieden, onderdrukken, het zwijgen opleggen en belemmeren op basis van religie, politieke kleur of ideologie.

Verdeel en heers & misbruik van bruikbare idioten

Mensen worden door elite op basis van huidskleur, afkomst, religie, politieke partij of ideologie uit elkaar gedreven en tegen elkaar opgezet en opgehitst om elkaar letterlijk en figuurlijk af te slachten, zodat de radicale en elites alles op een veilige afstand kunnen aanzien.

Hier mogen elite niet meekijken hier houden we samen het trollenleger buiten de deur!

Heb je vermoeden dat je met een troll of fake profiel te maken hebt dan kan je deze eenvoudig melden met een klik op het profiel van die persoon!

Ps, nodig enkel vrienden en familie uit die je persoonlijk kent...!

Deze site werk met een inventation Only systeem Ga niet zomaar je link en code delen op netwerken zoals twitter facebook instagram enz.